hu

Történetünk

2022

Új partnereink között köszönthetjük a Tízpróba Magyarország Kft.-t (Decathlon), akik közel 20 éve végzik tevékenységüket Magyarországon. Bevezetésre került az OMG Hungary Kft. részére az online munkaerő toborzás és kiválasztás eszköze, a nexum Karrier Portál, továbbá ügyfélkörünk a Pannon-Work Zrt.-vel és a biztosítószektor egyik kiemelkedő tagjával, a UNIQA Biztosító Zrt.-vel is bővült.

Decathlon OMG Hungary Pannon-Work UNIQA
2021

Ebben az évben csatlakozott hozzánk Magyarország és a nyugat-balkáni régió távközlési- és informatikai piacának meghatározó cégcsoportja, a tudásalapú, digitális gazdaság egyik vezető vállalata a 4iG Nyrt., valamint a több mint 25.000 munkavállalóval rendelkező Magyar Posta Zrt., a Budapesti Közlekedési Központ Zrt. és a Tchibo Budapest Kft. is, akik szintén a nexum Karrier Portál toborzási és kiválasztási rendszerét választották.

Új arculatot kapott a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. és a Raiffeisen Bank Zrt.

4iG Magyar Posta Budapesti Közlekedési Központ Tchibo
2020

2020-ban minket választott a Danubius Hotels, az Euronics, a HRC Group, a magyar energiarendszer meghatározó szereplője, a Magyar Villamos Művek, továbbá az OTTO FUCHS Hungary Kft. és Európa vezető gyümölcslé gyártó vállalkozása, a Rauch Hungária Kft., és a Semilab Zrt. is.

Danubius Hotels Euronics HRC MVM OTTO FUCHS Rauch Semilab
2019

A KÉSZ Csoport Magyarország egyik legnagyobb építőipari vállalatcsoportja is a nexum Karrier Portált választotta munkaerő toborzás és kiválasztás terén, továbbá partnereink között köszönthetjük az Accor-Pannonia Hotels Zrt.-t, az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt.-t, az Alpine Európai Elektronikai Ipari Kft.-t, a Bács-Kiskun Vármegyei Kormányhivatalt, a DPD Hungary Kft.-t, a Fétis Kft.-t, a vasúti pályahálózatot fenntartó és üzemeltető GYSEV Zrt.-t, a Tolnagro Kft.-t valamint az UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt.-t.

Új megjelenést kapott az Erste Bank Hungary Zrt. és a Sberbank Magyarország Zrt. Karrier oldala, hogy még jobb felhasználói élményt nyújthasson az állást keresők számára.

KÉSZ Csoport Accor-Pannonia Hotels Aegon Magyarország Alpine Európai Elektronikai Ipari Kft. Bács-Kiskun Vármegyei Kormányhivatal DPD Fétis GYSEV Tolnagro UNION Vienna
2018

A Groupama Biztosító Zrt. részére az employer branding területén kiemelkedő, egyedi megjelenésű és tartalmú Karrier Portál készült. 2018-ban döntött a megújulás mellett a Dreher és UPC is!

Örömmel köszönjük ügyfeleink között a Generali Biztosítót, az EuroFamilyt, az Intrum Justitiat és Nemzeti Közműveket.

Groupama Dreher UPC Eurofamily Intrum Justitia Nemzeti Közművek
2017

A Karrier Portál 5.5 verzióját kezdte használni a Hanon Systems Hungary Kft., MKB Bank Zrt., WHC Csoport, Pénzjegynyomda Zrt., Raiffeisen Bank Zrt.

A Profession.hu Kft.-vel együttműködve elkészült a toborzási-kiválasztási szoftver piacon egyedülálló, Karrier Portálba integrálható Profession Passport szolgáltatás.

hanon mkb whc penzjegynyomda raiffeisen
2016

CV Parse szolgálatásunk aktiválásra került a Bárdi Autó magyarországi, a dm-drogerie markt Kft., az Egis Gyógyszergyár Zrt., az Erste Bank Zrt., a Fundamenta-Lakáskassza Zrt., a Groupama Biztosító Zrt., a HEINEKEN Hungária Sörgyárak Zrt., a JOB Személyzeti Tanácsadó Kft., a Knorr-Bremse, az NN Biztosító Zrt., a Passion 4 Work, a Magyar Suzuki Zrt. és a Waberer's International Zrt. online toborzási rendszerében.

Karrier Portál 5.5 verzióját kezdte használni az Egis Gyógyszergyár Zrt., Fundamenta-Lakáskassza Zrt., Groupama Biztosító Zrt.és a Magyar Suzuki Zrt.

Új megjelenést kapott a dm-drogerie markt Kft. és a Lufthansa Systems Hungária Kft. Karrier oldala.

A nexum Karrier Portál partnerei kibővültek a Bárdi Autó magyarországi és romániai, az FHB Bank Zrt. és az NN Biztosító Zrt.-vel.

dm egis erste fundamenta groupama heineken knorr-bremse nn suzuki waberers lufthansa bardi fhb
2015

Átadásra került a K&H csoport, a JOB Személyzeti Tanácsadó Kft. megújult megjelenésű Karrier oldala.

A K&H csoport és a JOB Személyzeti Tanácsadó Kft. mellett a Knorr-Bremse, valamint a HEINEKEN Hungária Sörgyárak Zrt. a Karrier Portál legfrissebb, 5.5-.ös verziójára váltott.

Bevezetésre került a Passion 4 Work részére is a Karrier Portál on-line toborzási és kiválasztási rendszere

lufthansa suzuki erste groupama upc
2014

Bevezetésre került a Karrier Portál a Rossmann Magyarország Kft., a Fundamenta-Lakáskassza Zrt., az Egis Gyógyszergyár Zrt. és a Waberer's International Zrt. részére.

Átadtuk a Tesco Kisformátum oldalt, amely a Tesco Expressz üzletek önálló Karrier oldala.

heineken rossmann fundamenta egis waberers
2013

Az Erste Bank Zrt. ismét bizalmat szavazott Nekünk, és a Karrier Portál 5.0-ás verzióját kezdte használni. A szoftver frissítésével új arculatot is kapott a karrier oldal.

A Magyar Suzuki Zrt., a Suzuki Motor Corporation leányvállalatok közül a világon elsőként jelentkezett önálló karrier oldallal, bevezetésre került a National Instruments új, 8 kelet- és közép-európai ország állásajánlatait összefogó toborzási rendszere, minket választott a dm-drogerie markt Kft., a Groupama Biztosító Zrt. és a UPC Magyarország Kft.

lufthansa suzuki erste groupama upc
2012

Új ügyfeleink között köszönthettük az Invitel Zrt.-t és a JOB Személyzeti Tanácsadó Kft.-t.

A Karrier Portál 5.0-ás verziójára váltott a Dreher Sörgyárak Zrt., a Magyar Nemzeti Bank és a Magyarországi Volksbank Zrt.

volksbank dreher invitel mnb
2011

Átadtuk a JOB Személyzeti Tanácsadó Kft. rehabilitációs munkaerő-közvetítéssel foglalkozó üzletágának weboldalát, a rehabjob.hu oldalt, valamint jelentősen átalakítottuk a Sanoma Budapest Zrt. karrier oldalát, amely új, onboarding funkcióval került átadásra.

sanoma
2010

Több mint 21.000 munkavállalóval a TESCO-Global Áruházak Zrt. Magyarország egyik legnagyobb munkáltatójának online toborzási rendszerét fejlesztettük ki, és toborzási rendszerünk mellett döntött a K&H Bank és a K&H Csoport is.

tesco k&h
2009

Sikerrel pályáztunk az Akkreditált klaszterek vállalati innovációjának támogatása (GOP-2008-1.3.1/B) konstrukcióban. A támogatás segítségével az általunk fejlesztett Karrier Portált és a HR megoldásainkat új alapokra helyezzük, így meglévő és jövendőbeli ügyfeleink számára magasabb minőségű és komplexebb szolgáltatást tudunk nyújtani.

2008

Idén a Pfizer, amerikai gyógyszergyár magyarországi képviselete, valamint a Dreher Sörgyárak Zrt. bővítette ügyfeleink körét.

pfizer dreher
2007

A bank szektor több kiemelkedő képviselője kezdte használni a Karrier Portált, így ügyfeleink között köszönthetjük a Magyar Nemzeti Bankot, az Erste Bank Nyrt.-t és a Volksbankot.

erste volksbank mnb
2006

Több új partnerrel is bővült az ügyfélkörünk, a Lombard Lízing, a Sanoma Budapest Zrt., a British American Tobacco Hungary és a Generali-Providencia Zrt.

sanoma bat
2005

Az on-line toborzás területén a Karrier Portál termékünk mellett tette le voksát az Unilever Magyarország Kft., illetve a nexum megoldását választotta a Generali-Providencia, a Human Rent Magyarország Kft. és a TEVA Magyarország Rt. is.

generali teva
2004

Karrier Portál termékünk magasabb verziószámot kapott, további új funkciókkal bővült. A magasabb verzión alapuló rendszert alakítottuk ki a Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft., a Lufthansa Systems Hungária Kft. és a MÁV Rt. részére.

knorr-bremse lufthansa mav
2002

Az openyourfuture.hu címen nyílt meg első toborzási rendszerünk, amelyet az Unilever Magyarország részére készítettünk el.

unilever