hu

Szolgáltatások

OKTATÁS / E-LEARNING

A Karrier Portál használatát és megértését megkönnyítendő, félnapos osztálytermi képzés keretében szakértő kollégá(i)nk alapos és szemléletes bemutatót tartanak az adminisztrátori funkciókról, azok hatékony használatáról, valamint tippeket, ötleteket osztanak meg a mindennapi munkához. Nagyobb számú adminisztrátori kör, illetve több telephely esetén költséghatékony megoldást jelenthet az online felületről elérhető e-learning alapú képzés. A tanulást animációk, kisebb gyakorlatok segítik és a tananyag végén a toborzók játékos teszttel próbálhatják ki megszerzett tudásukat.

Oktatás / E-lerarning

ÜZEMELTETÉS

Az üzemeltetés megoldható saját környezetben is, de igény szerint akár cégünk szerverfarmján is üzemeltethető. Ez utóbbi esetben az üzemeltetés saját szervertermünkben (kamerarendszerrel, beléptetéssel, távfelügyelettel) történik. Szolgáltatásunk vállalt rendelkezésre állása alap esetben 99,6%, de a kedvező technikai feltételek miatt 99,9%-os emelt rendelkezésre állást, valamint 10Gbites csatlakozást belföldi és külföldi irányba is tudunk vállalni. Szünetmentes áramforrásaink az APC termékei. Üzemeltetés támogatási szolgáltatásunk hétköznap 8:00 és 17:00 között elérhető.

Üzemeltetés

HELPDESK TÁMOGATÁS

Toborzási szoftverünkhöz tartozó kiegészítő szolgáltatási csomag részeként cégünk Helpdesk támogatást is kínál, hogy megkönnyítsük, segítsük a felületet használó adminisztrátorok mindennapos munkáját. A szolgáltatást az adminisztrátori jogkörrel felruházott felhasználók vehetik igénybe e-mailen vagy telefonon. Helpdesk támogatásunk a hét 5 munkanapján, 8:00 és 17:00 között, munkaidőben érhető el. Helpdesk+ esetén díjmentes böngészőkövetést is biztosítunk.

Helpdesk Támogatás

SZOFTVERKÖVETÉS

Cégünk a Karrier Portál szoftverét 15 éve fejleszti. Minden ügyfelünknek biztosítjuk a szoftverkövetés lehetőségét. Első évben minden biztonsági frissítés, illetve minden fő verziószám alatti frissítés díjmentes. Általunk üzemeltetett rendszerek esetében havonta végezzük a biztonsági frissítések, illetve update-k telepítését.

Szoftverkövetés