hu

Funkciók

PUBLIKUS OLDALI FUNKCIÓk

A publikus oldal a vállalat meglévő arculatába illeszkedve, számos jelentkező barát funkciót kínálva támogatja a HR Brandinget. Többek között ilyenek az olvasható URL címek (SEF URL), a közösségi média támogatás (Facebook, LinkedIn, Twitter), keresőoptimalizálás (SEO), a reszponzív design, standard felépítés, a jelentős böngészőtámogatás, felhasználóbarát regisztrációs sablonok, célozható álláslisták és a törvényi, adatvédelmi előírásoknak való megfelelés.

Publikus oldali funkciók

ADATVÉDELEM ÉS BIZTONSÁG

A Karrier Portál teljes egészében internet alapú megoldás, biztonsági okokból csak Intranetről elérhető vagy alkalmazás szerveri autentikáció előzi meg az adminisztrátor oldali betöltést. Az adminisztrátor felületen történő minden művelet naplózásra kerül, beleértve a személyes adatok megtekintését is. A naplóállományok jogosultságtól függően a felületen megtekinthetőek, de módosításra, törlésre nincs lehetőség.

Adatvédelem és biztonság

ÁLLÁSOK

Admin oldalon létrehozhatunk külső és belső, csak a cég alkalmazottai számára publikus álláshirdetéseket, ezzel lehetőség van arra is, hogy eltérő információkat osszunk meg a két célközönség számára. A rendszer kezeli a különböző hirdetési csatornákat, melyekre új pozíciót a beállítások alapján XML vagy e-mail formában továbbít az adott állásplatform felé. A beépített Facebook és LinkedIn modul segítségével az állások könnyedén megoszthatóak a közösségi média segítségével.

Állások

JELENTKEZŐK ÉS PÁLYÁZATAIK

A jelentkezők a karrier oldalon kiforrott regisztrációs folyamaton keresztül jelentkezhetnek a Karrier Portál egységes adatbázisába, miközben egyszerre pályázhatnak a meghirdetett állásokra. A rendszer felismeri és figyelmeztet az esetleges duplikációkra. Jelentkező hozzáadására és adott álláshoz történő csatolására a HR adminisztrátoroknak is van lehetőségük. Számos szűrési feltétellel lehet keresni a jelentkezők és pályázatok között, nem csak a felületen beállított értékekben, hanem a feltöltött dokumentumokban is.

Jelentkezők és pályázataik

KIVÁLASZTÁSI FOLYAMAT

A toborzási és kiválasztási folyamatok során a pályázatok kezelését könnyítik meg az értékelés, megjegyzés, címkézés funkciók és a széles körű szűrési lehetőségek köre. A kiválasztási események interjúk, tesztek, AC-k átfogóan támogatottak. A rendszer e-mail alapú teljes körű pályázói tájékoztatást tesz lehetővé. A kiválasztási eseményekhez kapcsolódó funkciók tömegesen is véghez vihetőek, illetve adott tárgyaló foglalására is van mód a rendszerben.

Pályázatok

STATISZTIKÁK

A rendszerbe beérkező pályázatok visszakövethetőek, így információkat nyerhetünk arról, hogy az érdeklődő melyik oldalról érkezett a pályázás előtt. Ez manuálisan is megadható, azonban később a Google Analytics-ből kinyert információ alapján a rendszer felülírhatja. A Karrier Portál alapértelmezetten számos diagrammal szemlélteti és xls/csv formátumban exportálható statisztikákkal teszi mérhetővé a toborzási, kiválasztási folyamatok, valamint a hirdetési csatornák hatékonyságát.

Statisztikák

TESTRESZABHATÓSÁG

Mind a Karrier Portál belső, mind a jelentkezői oldal elérhető több nyelven. A pályázói oldal tartalma személyre szabható és módosítható, lehetőség van a különböző űrlapok, üzenet sablonok, hirdetési csatornák hozzáadására, módosítására és törlésére. A Karrier Portál lehetővé teszi a telephelykezelést is, így több telephely külön-külön való kezelése, és az állások eltérő telephelyekre való meghirdetése sem okoz problémát. Az egyes szerepkörökhöz tartozó jogosultságok a vállalati igényeknek megfelelően testre szabhatóak, így a belépést követően a rendszerben megjelenő funkciók és adatok mennyisége jogosultságtól függően változik (pl. HR adminisztrátor, vezető, szuper adminisztrátor).

Testreszabhatóság

OPCIONÁLIS MODULOK

A fejvadász modul segítségével adott álláshoz tetszőlegesen hozzárendelhetőek fejvadászok, akik a pozícióhoz tudnak jelölteket rögzíteni a saját felületükön. Legújabb modern technológiai megoldásunk a CV Parse, amely a mesterséges intelligencia segítségével vizsgálja a feltöltött vagy e-mail üzenetben érkezett önéletrajzokat, és nyeri ki belőlük a jelentkezéshez szükséges adatokat. A rendszerben lehetőség van video interjú szervezésére is, amelynek segítségével áthidalhatóak az interjúszervezés során felmerülő idő- és helyszínbeli problémák. A HRM modul szintén opcionálisan választható, a dolgozó beléptetés utáni nyomon követését teszi lehetővé.

Opcionális modulok